Kosten

aanbiedingsslider

Voor particulieren

Wij bieden u het gebruik van het autismepaspoort aan voor € 59,- inclusief BTW.

U kunt voor dit bedrag een jaar lang ongelimiteerd printen, muteren, mailen en delen met derden via de beveiligde gastentoegang. Na dit jaar beslist u of een jaar langer gebruik gemaakt wordt van het autismepaspoort. Wij verlengen dus niet stilzwijgend, dit doet u in uw account met één druk op de knop. Voor het verlengen van een autismepaspoort betaalt u jaarlijks  € 10,- inclusief B.T.W.

Voor meer informatie en aanvragen klikt u hier.

Voor scholen en instellingen

Scholen en zorginstellingen kopen autismepaspoorten doorgaans in grotere aantallen. Omdat hier minder administratieve handelingen mee gepaard gaan gelden er andere tarieven. Wij zijn verplicht om BTW te berekenen op de prijzen van autismepaspoorten, de onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en bij gelijktijdige aanschaf van de autismepaspoorten. De afgenomen autismepaspoorten worden per kwartaal gefactureerd.

1 autismepaspoort –   € 59,- per stuk
1-4 autismepaspoorten – € 59,- per stuk
5-9 autismepaspoorten – € 49,- per stuk
10-19 autismepaspoorten – € 45,- per stuk
20-29 autismepaspoorten – € 40,- per stuk
30-49 autismepaspoorten – € 37,50 per stuk
50 stuks autismepaspoorten of meer – € 35,- per stuk

U kunt voor deze bedragen een jaar lang ongelimiteerd printen, muteren, mailen en desgewenst delen met derden via de beveiligde gastentoegang. Na dit jaar beslist u of een jaar langer gebruik gemaakt wordt van het autismepaspoort. Wij verlengen dus niet stilzwijgend, dit doet u in uw account met één druk op de knop. Voor het verlengen van een autismepaspoort betaalt u jaarlijks  € 10,- inclusief B.T.W.