Ik krijg steeds vaker de kans om op landelijke podia mijn verhaal te doen. Ontzettend gaaf en heel ‘vervullend’! Zo werd ik benaderd door de redactie van het tijdschrift ‘Vriendin’ om geïnterviewd te worden over misverstanden rondom autisme. Ik vond het een uitdaging om hierin echt vanuit mijn eigen ervaringen te vertellen, misverstanden waar ik in het onderwijs, maar natuurlijk ook in mijn eigen leven, tegenaan loop. Het is een mooi artikel geworden, waarvan ik van veel mensen terug hoor dat ze het heel verhelderend vonden! Door het ‘no nonsens’ taalgebruik is het naar mijn idee ook te lezen door tieners met autisme, een doelgroep die mij zoals jullie weten, na aan het hart ligt. En hoe cool is het om jezelf dan tegen te komen op Facebook met deze krachtige ‘boventitel’?!

Klik hier om de pdf te openen, en hier om het artikel op de website van Vriendin te lezen .